Loading...
Főoldal2024-02-03T17:04:50+00:00

A masszázsról

Szeretnénk ha éreznéd, hogy a masszázs egy olyan különleges, ám nem misztikus dolog, ami által valóban jobb formában érzed majd Magad.

Gyógymasszázs

Azt szoktam mondani az embereknek, ha megválasztanának Egészségügyi miniszternek, én kötelezővé tenném a masszázst. Hetente, Mindenkinek.

Miért? Mert látom, hogy mennyire felszabadultan, megkönnyebbülve vidáman mennek haza az emberek. Mert szükség van az érintésre Mindenkinek! Az nem igaz, hogy „nekem nem kell”. Csak egy rossz élmény érte valamikor valakitől.

Az első az érintés amit egy bébi kap az anyukájától. Magához öleli, simogatja. Máris megnyugszik, mosolyog. Emlékszünk még rá?

A masszázs egy tudományos érintés terápia. Szeretettel lehet csinálni, szeretetet adni az embereknek az érintés által. Érezted már azt, hogy mennyire szívesen megölelnél valakit? Érintést adni? Hát a masszázs egy szakember által kapott érintés.

AMITŐL MINDENKI CSAK JOBBAN LESZ

Kellhet ennél több?

Relax az otthonodban

Úgy érzed, hogy jobban esne most otthon egy masszázs? Az egész családnak akár…

Olvass tovább

Legfrissebb bejegyzések

Tudnivalók, friss hírek, okosságok

Pipacs – Harmónia, Szépség

Pipacs mezőben A minap munkából hazafelé jövet egy csodálatos pipacs mező mellett mentünk volna el, de megállított. úgy éreztem EZT le kell fotóznom.  Szép, Egyszerű,  Tökéletes.

7 tipp a stressz oldáshoz!

Beszéltünk arról, hogy a masszázs ellazít, megnyugtat. De nem mehetsz minden alkalommal masszőrhöz amikor feszült vagy ( bár csak ott lehetnénk)!) Hogy mégis mit tegyél ha úgy

Mert jár Neked!

L égy mindig fiatal! A tested szereti ha kényeztetik, ugyanúgy mint a lakásod, az autód, gondozni kell! Minden amivel foglalkozunk, meghálálja a törődést! De mit is tegyél?

Ha már kávé – legyen egészséges

Hallottál már arról, hogy egészséges kávé, csokoládé? Fura, igaz? Pedig léteznek ilyen finomságok. Nem olyan régen mi is kóstoltunk csapatosan  egészséges kávét. Gomba van benne. Ez egy

Bejelentkezés

Ha szeretnél mielőbb masszázshoz jutni, akkor jelentkezz be hozzánk, és visszahívunk!

Kattints ide!
Go to Top